Skip to main content
Skip table of contents

i3RDM - NL - Handleiding - Een i3TOUCH display registreren op i3RDM

Wat zijn de belangrijkste punten van dit hoofdstuk? Wat zal je leren?

  • Hoe een I3TOUCH display registreren op uw i3RDM portal en het volledige potentieel ervan benutten

Benut het volledige potentieel van uw i3TOUCH displays met i3RDM, onze krachtige oplossing voor displaybeheer op afstand. U hebt toegang tot i3RDM vanaf elk apparaat of locatie, zodat u volledige controle hebt over uw i3TOUCH-schermen. Met i3RDM kunt u eenvoudig uw beeldschermen configureren, bijwerken en problemen oplossen, waardoor u tijd en moeite bespaart. i3RDM biedt ook geavanceerde functies zoals gebruikersprofielen en controle over firmware-updates.


Aan de slag gaan met i3RDM is eenvoudig. Alles wat u nodig hebt is een i3TOUCH display en uw telefoon om de QR-code op uw i3TOUCH display te scannen. Maak gebruik van onze gratis proefversie om alle mogelijkheden van i3RDM te testen en te zien of het de juiste keuze is voor u en uw organisatie.


U vindt de details die u nodig hebt om het i3TOUCH display in te schrijven:

  • wanneer u het voor het eerst start, via de Setup Wizard

  • via de Device info popup

  • of door het openen van de i3RDM Client app vanuit de App balk.

Setup Wizard

Om naar de Setup Wizard te gaan, zie Setup Wizard

Apparaat info

De apparaat-info popup kan worden geladen vanuit de Snelle instellingen. Dit maakt een QR-code aan die u kunt scannen.

i3RDM Client app

De i3RDM app kan gevonden worden door het zijmenu te openen en de App balk te selecteren. Op uw i3TOUCH display moet de i3RDM client app geïnstalleerd zijn. Indien dit nog niet het geval is, kunt u de i3RDM app eenvoudig installeren vanuit de i3STORE.

Registreren via de QR Code

Wanneer u de Setup Wizard doorloopt, of wanneer u de i3RDM Client app laadt, zou u dit scherm moeten zien.

Selecteer "Registreren met de QR-code". Er verschijnt een dialoogvenster met een QR-code, een beveiligingscode en een weblink. Open de camera van uw mobiele telefoon en richt deze op de QR-code.

Dit leidt u naar een webpagina waar u moet inloggen op uw i3RDM account. Heeft u nog geen i3RDM account? Hier kunt u zich aanmelden voor het gratis proefaccount of voor een betaald abonnement.


U wordt gevraagd om de beveiligingscode te bevestigen. Deze is ook te vinden in het dialoogvenster naast de QR-code. Mogelijk moet u het apparaat een naam geven voordat u het ziet in i3RDM. Eenmaal klaar, zal het i3TOUCH display zichtbaar zijn in je lijst met apparaten.

Als u zich liever via een weblink registreert, voert u de link die u in het dialoogvenster ziet in de webbrowser van uw keuze in. In de volgende stap moet u de beveiligingscode handmatig invoeren. Als u nog geen i3RDM account heeft, kunt u zich eerst registreren. Na registratie kunt u de beveiligingscode bevestigen. Mogelijk moet u het apparaat een naam geven voordat u het ziet in i3RDM.

Registreer met de gebruikerscode

De registratie van gebruikerscode zal worden afgevoerd. Wij adviseren om uw i3TOUCH display te registreren met een QR code.

De code is een unieke code voor uw i3RDM licentie. U kunt deze vinden op de volgende locatie:
Ga naar "Mijn apparaten".

Selecteer de "+" knop rechtsboven.

De volgende vraag toont uw unieke 8-cijferige apparaatcode.

Ga naar het apparaat dat u wilt registreren. U kunt deze gebruikerscode invoeren in de Setup Wizard, of in de i3RDM app. Hiervoor moet op uw i3TOUCH display de i3RDM app geïnstalleerd zijn. Als dit nog niet het geval is, kunt u de i3RDM app eenvoudig installeren vanuit de i3STORE.

In de Setup Wizard doorloop je de stappen totdat je het volgende scherm ziet. Als u zich wilt registreren met de i3RDM app, zal het scherm vergelijkbaar zijn:

Volg de instructies, voer uw unieke code in en kies een weergavenaam. Uw apparaat wordt met deze naam getoond in uw i3RDM portaal. Deze naam kan later worden gewijzigd op de pagina Apparaatdetails.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.