Skip to main content
Skip table of contents

i3RDM - NL - Handleiding - Online Registratie Procedure

Wat zijn de belangrijkste punten van dit hoofdstuk? Wat zal je leren?

  • Hoe kan je online registreren voor een i3RDM licentie?

Een mogelijke manier om u te registreren voor een i3RDM account is door naar http://rdm.i3-technologies.com te gaan en u online te registreren. U kunt kiezen voor de gratis proefversie of direct voor een complete licentie gaan. Als u het i3TOUCH display scant om te registreren en u nog geen account heeft, dan wordt u naar de registratiepagina geleid.

Gratis proefversie

Wilt u de volledige versie van i3RDM proberen voor een beperkte tijd voordat u de sprong waagt? Meld u dan aan voor onze gratis proefversie die u 3 maanden vrij kunt gebruiken totdat u beslist. Klik op "Maak mijn gratis account" en meld u aan met uw e-mail of gebruik Gmail of Microsoft verificatie. Laat uw gegevens achter op de tweede pagina en ga verder. Uw account is klaar en u bent klaar om uw i3TOUCH displays te registreren.

Koop nu je licentie

U kunt natuurlijk ook meteen een licentie kopen. De voordelen daarvan zijn:

  • Geen licentiekosten voor online registraties

  • Drie maanden gratis in het eerste jaar

Selecteer "Koop mijn licentie" en voer het totale aantal i3TOUCH displays in dat u wilt registreren. De prijs is afhankelijk van het aantal i3TOUCH displays en wij sturen u jaarlijks een factuur.
U kunt altijd meer displays toevoegen op een later moment, wij berekenen de prijs op basis van hoeveel tijd er nog rest tot het abonnement wordt verlengd.
Als u besluit een licentie te kopen en deze binnen het jaar wilt beƫindigen, kunt u deze nog steeds gebruiken totdat het factuurjaar eindigt.
Als u nog vragen hebt over de prijsstelling, kunt u contact opnemen met ons support team op info@i3-technologies.com.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.