Skip to main content
Skip table of contents

Presenteren

Vergaderaars brengen vaak hun eigen apparaten mee naar de vergaderzaal. Laptops, smartphones, tablets, enz.
Het i3TOUCH-display biedt meerdere hulpmiddelen voor het streamen van en naar andere apparaten.

De i3TOUCH biedt de i3ALLSYNC applicatie voor draadloos presenteren om snel en eenvoudig de scherminhoud van elk mobiel apparaat naar het display te streamen.

Download zender software...

i3ALLSYNC is onze software, beschikbaar voor de meeste besturingssystemen en apparaten, en kan worden gedownload op https://i3-allsync.com. De software is beschikbaar voor Windows OS, MacOS en Android OS. iOS en MacOS gebruikers kunnen ook de AirPlay-functie gebruiken om zonder software verbinding te maken met i3ALLSYNC.

... en maak verbinding met de i3TOUCH met de i3ALLSYNC-zendersoftware.

Open de i3ALLSYNC zendersoftware op uw apparaat en volg de instructies op het scherm om de i3TOUCH gegevens in te geven en de inhoud van uw scherm te delen.

i3ALLSYNC Menu en Instellingen

Bij het openen van de presenteer-functie is dit de interface die u zult zien.

Zodra u uw verbinding hebt ingesteld, zal het i3TOUCH display onderaan het scherm een widget tonen die verschillende instellingen bevat

Stop video stream

Druk op deze knop om de gedeelde inhoud op alle apparaten te stoppen.

Begin met annoteren

Druk op deze knop om de annotatiefunctie van de i3TOUCH te starten. (Deze knop gedraagt zich net zoals de Annotate knop in het hamburgermenu).

Toon alle verbindingen

Alleen beschikbaar in de modus Gesloten vergadering. Druk op deze knop om een lijst weer te geven met voorvertoningen van de aangesloten gebruikers die standby zijn om hun scherminhoud te delen. Druk op de afspeelknop op de preview om de scherminhoud weer te geven.

Touch in/uitschakelen

Laat toe of weiger de touch invoer op het scherm van de i3TOUCH toe om de aangesloten computer te bedienen.
OPMERKING: Touch-functionaliteit werkt alleen via de i3ALLSYNC-zenderclients op Windows en MacOS.

Gebruik de i3ALLSYNC HDMI-zender (optioneel accessoire)

i3-Technologies biedt ook de i3ALLSYNC HDMI Transmitter (apart verkrijgbaar) aan voor vergaderplatformen (gasten) die de clientsoftware niet kunnen of willen installeren. Als de i3ALLSYNC HDMI Transmitter eenmaal is gekoppeld met het beeldscherm, hoeft u alleen maar de HDMI- en USB-kabel aan te sluiten en op de knop te drukken om de HDMI-inhoud direct op het scherm te delen.

Aansluiten op i3TOUCH met i3ALLSYNC HDMI transmitter (apparaat niet meegeleverd).

Als u de i3ALLSYNC HDMI Transmitter gebruikt, hoeft u alleen maar verbinding te maken en het scherm delen begint met een druk op de knop. De i3ALLSYNC-interface biedt voor elk besturingssysteem handige instructies om de presentatie te starten.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.