Skip to main content
Skip table of contents

Accountregistratie

U kunt eenvoudig een i3RDM-account registreren door naar http://rdm.i3-technologies.com te gaan en online te registreren. U kunt de gratis proefperiode kiezen of meteen voor een volledige licentie gaan. Als u de QR code via uw i3TOUCH-display scant om te registreren en u heeft nog geen account, wordt u naar de registratiepagina geleid.

Gratis proefperiode

Wilt u een volledig uitgeruste versie van i3RDM proberen gedurende een beperkte periode voordat u de sprong waagt? Meld u dan aan voor onze gratis proefperiode die u vrij kunt gebruiken gedurende 3 maanden totdat u beslist. Klik op "Maak mijn gratis account aan" en meld u aan met uw e-mailadres of gebruik Gmail- of Microsoft-verificatie. Laat uw gegevens achter op de tweede pagina en ga verder. Uw account is klaar en u kunt beginnen met het registreren van uw i3TOUCH-displays.

Koop nu uw licentie

U kunt natuurlijk meteen een licentie kopen. De voordelen hiervan zijn:

 • Geen licentiekosten voor online registraties

 • Drie maanden gratis in uw eerste jaar

Selecteer "Koop mijn licentie" en voer het totale aantal i3TOUCH-displays in dat u wilt registreren. De prijs is afhankelijk van het aantal i3TOUCH-displays en we sturen u jaarlijks een factuur.

U kunt altijd meer displays toevoegen op een later moment, we berekenen de prijs op basis van hoeveel tijd er nog over is tot de vernieuwing van het abonnement.

Als u besluit een licentie te kopen en deze binnen het jaar wilt beƫindigen, kunt u deze nog steeds gebruiken tot het einde van het factureringsjaar.

Als u verdere vragen heeft over de prijsstelling, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam op info@i3-technologies.com.

Wat bepaalt de prijs van een i3RDM-licentie?

De licentiekosten van i3RDM zijn afhankelijk van de abonnementsduur en het aantal ingeschreven apparaten.
i3RDM kan worden gekocht voor een periode van 1, 3, 5 of 8 jaar.

Prijsofferte

U kunt altijd een prijsofferte aanvragen via uw lokale dealer. De lijst met dealers is te vinden op de dealerpagina van onze website: https://www.i3-technologies.com/en/dealer-locator/

Als u geen dealer in uw omgeving kunt vinden, neem dan contact op met ons verkoopteam via info@i3-technologies.com
Om uw account aan te maken of een prijsopgave te maken, hebben we de volgende informatie nodig:

 • Bedrijfsnaam

 • Telefoonnummer

 • i3TOUCH Display informatie:

  • fabrikant

  • type

 • Aantal apparaten dat u wilt inschrijven in i3RDM

 • Licentietermijn (1, 3, 5 of 8 jaar)

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.