Skip to main content
Skip table of contents

Action geschiedenis

Actie geschiedenis

De Actiegeschiedenis kan worden gevonden door Geschiedenis te selecteren in het hoofdmenu.

Over het geschiedenisoverzicht

Het overzicht van de Actiegeschiedenis geeft je een overzicht van toegepaste enkele opdrachten, bulkopdrachten en externe configuraties. Om het verschil tussen opdrachten en configuraties te laten zien, gebruiken we pictogrammen.

Enkele opdrachten

Enkele instellingen worden weergegeven zonder een pictogram.

Configuraties toegepast op een enkel i3TOUCH-display

Omdat externe configuraties een verzameling van instellingen zijn, is de tabelrij selecteerbaar zodat de gebruiker informatie kan ophalen over de status van de instellingen binnen die configuratie.

Bulkopdrachten

Opdrachten toegepast op een apparaatgroep tonen een groepgerelateerd pictogram. Het toont ook de betrokken i3TOUCH-displays.

Een gebruiker kan op een dergelijke bulkopdracht klikken om verder te filteren in de lijst van displays waarnaar deze opdracht is verzonden. Hier kunnen ze de status van de opdracht voor elk afzonderlijk display vinden.

Merk op dat een configuratie ook naar een apparaatgroep kan worden verzonden. In dit geval kan de gebruiker eerst filteren op de apparaatgroep waarnaar de configuratie is verzonden. Dit laat alle apparaten zien waarnaar de configuratie is verzonden en toont de status voor de configuratie als geheel voor elk afzonderlijk apparaat.

Vanaf hier kan de gebruiker nog verder filteren om de status van elke afzonderlijke opdracht in de configuratie voor een specifiek display te tonen.

Activiteitgeschiedenis op de detailpagina van het apparaat of de apparaatgroep

Je kunt ook een gedetailleerde geschiedenis per apparaat zien op de detailpagina van het apparaat of de apparaatgroep.

Als je op een detailpagina van een apparaat bent, toont dit overzicht alle opdrachten en configuraties die zijn toegepast op dit specifieke i3TOUCH-display. Als je op een detailpagina van een apparaatgroep bent, toont het alle opdrachten en configuraties die zijn toegepast op de apparaatgroep.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.