Skip to main content
Skip table of contents

i3ALLSYNC Instellingen

U moet i3ALLSYNC opnieuw opstarten om de gewijzigde instellingen toe te passen. U kunt opnieuw starten nadat u op de knop 'Toepassen' in de rechterbenedenhoek van het instellingenscherm hebt gedrukt.

Naam toestel

De naam van het toestel zal identiek zijn aan de naam van het scherm. De naam is bewerkbaar om een aangepaste naam voor de ontvanger te creƫren, en is alleen effectief voor de herkenning van de klant. De naam van het scherm blijft hetzelfde.

Login code

Bewerkbaar als de Login Code schakelaar = AAN (en niet 'Willekeurig') Voer het 4-cijferige getal in om de Login Code aan te duiden. Nadat u deze instelling heeft gedaan, zal de inlogcode altijd deze 4 cijfers zijn.

Random = genereert 4 cijfers, willekeurig, elke keer dat de software wordt gelanceerd.

ON = bepaalt 4 cijfers die altijd gelijk blijven.

OFF = geen Login Code vereist.

WiFi-netwerk

Toont de naam van het netwerk van het scherm

Auto = Hiermee kan de gebruiker de naam van Wifi-Network wijzigen als deze niet is aangevinkt. Dit is alleen effectief voor de herkenning door de gebruiker. De werkelijke WiFi-naam wordt niet gewijzigd.

Na selectie zal de naam van het WiFi-netwerk niet meer aangepast kunnen worden en zal het automatisch de originele naam van het WiFi-netwerk zijn.

Login infolint

Zwevend infolint op het scherm, dit stelt u in staat om verbinding te maken met i3ALLSYNC zonder het openen van de Ontvanger APP.

Uitschakelen = deze functie uitschakelen.

Altijd zichtbaar = Zwevend infolint verschijnt op het scherm wanneer het display zich focust op andere toepassingen of invoerbronnen.

Alleen zichtbaar in Launcher = Zwevend infolint verschijnt alleen als het display zich focust op i3Launcher.

Schermopdeling overschrijven

Wanneer aangevinkt, zal de laatste delende zender de eerste delende zender overschrijven wanneer het totaal aantal delende zenders meer dan 6 bedraagt.

Google Cast

Schakelt de Google Cast-functie uit/in.

Hoofdscherm-modus

Er zijn twee hoofdschermen waaruit u kunt kiezen:

Toon ze hoe het moet = Gaat direct naar de "hoe te verbinden" pagina. De gebruiker kan het apparaat kiezen dat hij/zij gebruikt en de stappen voor het instellen van de verbinding volgen.

Direct terzake = Toon de nodige informatie voor een ervaren gebruiker om snel te beginnen met delen.

Hoe te verbinden lay-out

U kunt beslissen welke versie van "hoe te verbinden" u op het hoofdscherm wilt laten zien door het specifieke apparaat aan te vinken/af te vinken.

Versie

De i3ALLSYNC versie.

 

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.