Skip to main content
Skip table of contents

Apparaat detail pagina

Apparaat detail pagina

U kunt gegevens voor een apparaat vinden op de apparaat detail pagina van elk ingeschreven apparaat. Ga naar het hoofdmenu aan de linkerkant en selecteer "Apparaten". Op kleinere resoluties ziet u mogelijk niet onmiddellijk het hoofdmenu. In plaats daarvan vindt u een hamburgerpictogram bovenaan de pagina. Klik erop en het hoofdmenu verschijnt boven de pagina.

U heeft nu een overzicht van al uw apparaten. Kies het i3TOUCH-display dat u in detail wilt bekijken.

Dit zou de pagina met apparaat details moeten openen en een overzicht geven van de meest essentiële informatie. De pagina met apparaat details bestaat uit twee secties:

Apparaat detail pagina widgets

Aanvullende tabellen met apparaatinformatie

Widgetsectie

Voor meer informatie over de beschikbare widgets, zie Apparaat detail pagina widgets

Gegevens vernieuwen

Omdat de Connectiviteits- en Opslagwidget vertrouwen op actuele gegevens, maar geen live informatie delen, gebruik de "Gegevens vernieuwen" functionaliteit rechtsboven op het scherm. Hiermee wordt een opdracht naar het apparaat gestuurd om nieuwe gegevens op te halen. Verwar deze functie niet met de browservernieuwing (F5), die u geen geactualiseerde gegevens zal geven.

Apparaat verwijderen

Dit verwijdert het i3TOUCH-display uit i3RDM. Let op: deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt via i3RDM. Als u het apparaat opnieuw wilt inschrijven, moet u dit doen vanaf het i3TOUCH-display.

Apparaattabelsectie


device information tables

Voor meer informatie over het apparaattabelsectie, zie Aanvullende tabellen met apparaatinformatie

Als u zojuist een nieuw i3RDM-account heeft aangemaakt en nog geen apparaten heeft ingeschreven in i3RDM, dan ziet u het volgende in de lijst met apparaten:

In dat geval volgt u de instructies om een ​​i3TOUCH-display te registreren in i3RDM op de volgende pagina: Een i3TOUCH-display aan uw i3RDM-account toevoegen

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.