Skip to main content
Skip table of contents

Een i3TOUCH-display aan uw i3RDM-account toevoegen

Ontgrendel het volledige potentieel van uw i3TOUCH-displays met i3RDM, onze krachtige oplossing voor op afstand beheer van displays. U kunt vanaf elk apparaat of locatie toegang krijgen tot i3RDM, waardoor u volledige controle heeft over uw vloot van i3TOUCH-displays. Met i3RDM kunt u eenvoudig uw displays configureren, bijwerken en problemen oplossen, wat u tijd en moeite bespaart. i3RDM biedt ook geavanceerde functies zoals gebruikersprofielen en controle over firmware-updates.

Beginnen met i3RDM is eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is een i3TOUCH-display en uw telefoon om de QR-code op uw i3TOUCH-display te scannen. Profiteer van onze gratis volledig uitgeruste proefperiode om alle mogelijkheden van i3RDM te testen en te zien of het geschikt is voor u en uw organisatie.

U kunt de details die u nodig heeft om het i3TOUCH-display te registreren vinden:

  • wanneer u het voor het eerst opstart, via de Setup Wizard

  • vanuit de pop-up met apparaatgegevens

  • of door de i3RDM Client-app te openen vanuit het App-menu

Setup Wizard

Het is mogelijk om uw apparaat te registreren in i3RDM vanuit de Setup Wizard, voor meer informatie: Setup Wizard

Als het apparaat dat u wilt registreren de setup-wizard al heeft voltooid, zijn er andere methoden om het display te registreren, hieronder vermeld.

Apparaatgegevens

De pop-up met apparaatgegevens kan worden geladen vanuit het Quick settings-menu onderaan de i3Launcher. Hiermee wordt een QR-code gegenereerd die u kunt scannen om het apparaat te registreren in uw i3RDM-account.

i3RDM app

De i3RDM Client app kan worden gevonden door het zijmenu te openen en het App menu te selecteren. Uw i3TOUCH display moet de i3RDM client app geïnstalleerd hebben. Als dit nog niet het geval is, kunt u de i3RDM client app eenvoudig installeren vanuit de i3STORE.

Registreren met behulp van de QR-code

Wanneer u door de Setup Wizard gaat, of wanneer u de i3RDM Client app laadt, zou u dit scherm moeten zien.

Selecteer "Registreren met de QR-code". Er verschijnt een dialoogvenster met een QR-code, een beveiligingscode en een weblink. Open de camera op uw mobiele telefoon en richt deze op de QR-code.

Dit brengt u naar een webpagina waar u moet inloggen op uw i3RDM-account. Heeft u nog geen i3RDM-account? Hier kunt u zich aanmelden voor het volledig uitgeruste, gratis proefabonnement of kiezen voor een betaald abonnement.

U wordt gevraagd om de beveiligingscode te bevestigen. Deze code is ook te vinden op het dialoogvenster naast de QR-code. Mogelijk moet u het apparaat een naam geven voordat u het ziet in i3RDM. Zodra u klaar bent, zal het i3TOUCH-display zichtbaar zijn in uw lijst met apparaten.

Als u liever wilt registreren via een weblink, voert u de link in die u ziet op het dialoogvenster in uw favoriete webbrowser. U moet de beveiligingscode handmatig invoeren in de volgende stap. Als u nog geen i3RDM-account heeft, kunt u eerst uw account registreren. Na registratie kunt u de beveiligingscode bevestigen. Mogelijk moet u het apparaat een naam geven voordat u het ziet in i3RDM.

Registreren met behulp van de tenant code

Registratie met de tenant code wordt afgeraden. We raden aan uw i3TOUCH display te registreren met een QR-code.

De tenant code is een unieke code voor uw i3RDM tenant. U kunt deze vinden op de volgende locatie:

Ga naar "Apparaten".

Selecteer de "+" knop in de rechterbovenhoek om een apparaat toe te voegen.

Het volgende venster geeft uw unieke 8-cijferige tenantcode weer.

Ga naar het apparaat dat u wilt registreren. U kunt deze tenant code invoeren in de Setup Wizard of de i3RDM clientapp. Hiervoor moet uw i3TOUCH-display de i3RDM client app geïnstalleerd hebben. Als dit nog niet het geval is, kunt u de i3RDM client app eenvoudig installeren vanuit de i3STORE.

In de Setup Wizard, doorloop de stappen totdat u het volgende scherm ziet. Als u zich wilt registreren met de i3RDM Client-app, zal het scherm er zo uit zien:

Volg de instructies, voer uw unieke code in en kies een naam voor het apparaat. Uw apparaat wordt met deze naam weergegeven in uw i3RDM portal. Deze naam kan later nog worden gewijzigd op de pagina met apparaat details.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.